AML-Palvelut Oy

Annamme apua arkeen - 
Henkilökohtaista apua
ikäihmisille ja vammaisille

09 222 2006

Haussa

Henkilökohtainen avustaja

Oletko luotettava ja vastuuntuntoinen? Pidätkö erilaisista ihmisistä ja nautitko työstä ihmisten parissa? Arvostamme myös sitä, että sinulla on hymy herkässä ja positiivinen elämänasenne.

Edellytämme, että olet toiminut henkilökohtaisena avustajana ja tiedät työn vaativuuden. Jos tunnistit tästä itsesi, niin lähetä CV:si meille sähköpostitse.

Lähihoitaja

Haemme lämminhenkiseen ja osaavaan tiimiimme luotettavaa, asiakasystävällistä, monipuolista elämänkokemusta omaavaa lähihoitajaa. Olet vastuuntuntoinen ja nautit työstä erilaisten ihmisten parissa, omaat myös positiivisen elämänasenteen. Haluat kehittyä työssäsi ja olla myös mukana kehittämässä sitä.

 

Työaika on arkisin klo 7-18 välillä, joten se mahdollistaa hyvän työn ja vapaa-ajan tasapainon. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja monipuolisen työnkuvan, jossa jokainen päivä on erilainen. Työ voi myös olla osa-aika työtä.

 

Jos olet motivoitunut ja positiivinen lähihoitaja, joka haluaa olla osa lämminhenkistä ja kehittyvää tiimiämme, lähetä meille hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen anne.lindholm@amlpalvelut.fi. Lisätietoja voit tiedustella samasta osoitteesta.

 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa