AML-Palvelut Oy

Annamme apua arkeen - 
Henkilökohtaista apua
ikäihmisille ja vammaisille

09 222 2006

Haussa

Henkilökohtainen avustaja

Oletko luotettava ja vastuuntuntoinen? Pidätkö erilaisista ihmisistä ja nautitko työstä ihmisten parissa? Arvostamme myös sitä, että sinulla on hymy herkässä ja positiivinen elämänasenne.

Edellytämme, että olet toiminut henkilökohtaisena avustajana ja tiedät työn vaativuuden. Jos tunnistit tästä itsesi, niin lähetä CV:si meille sähköpostitse.

Osaava sairaanhoitaja

Etsimme kokenutta ammattilaista, joka voi myös olla jo eläkkeellä oleva sairaanhoitaja tai yrittäjä. Ymmärrämme, että osaaminen ei katso ikää, ja arvostamme monipuolista kokemustasi alalta.

 

Sinulla on mahdollisuus tehdä työtä itsenäisesti yrittäjämäisellä otteella, ja toivommekin, että pystyt tarttumaan vastuullisesti erilaisiin kotihoidon ja -sairaanhoidon tehtäviin.Esimieskokemuksesi tulee meille hyödyksi, sillä työhösi kuuluu myös henkilöstön ohjeistaminen. Toivomme, että innostut kehittämään itseäsi ja toimintatapojamme jatkuvasti.

 

Innovatiivisuus on meille arvokas ominaisuus, ja haluamme sinun olevan osa kehittämishankkeita sekä osallistuvan yrityksemme palvelukonseptin kehittämiseen yhdessä johdon kanssa.

 

Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja olla mukana kehittämässä uusia palvelukonsepteja, jotka ottavat kokonaisvaltaisesti asiakkaat huomioon. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja haluamme tarjota parasta mahdollista hoitoa ja huolenpitoa. Tässä työssä sinusta tulee tärkeä osa perheomisteista yritystämme, jossa arvostamme jokaisen panosta.

 

Työaika on arkisin klo 7-18 välillä, joten se mahdollistaa hyvän työn ja vapaa-ajan tasapainon. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja monipuolisen työnkuvan, jossa jokainen päivä on erilainen. Työ voi myös olla osa-aika työtä.

 

Jos olet motivoitunut ja positiivinen sairaanhoitaja, joka haluaa olla osa lämminhenkistä ja kehittyvää tiimiämme, lähetä meille hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen anne.lindholm@amlpalvelut.fi. Lisätietoja voit tiedustella samasta osoitteesta.

 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa