AML-Palvelut Oy

Annamme apua arkeen - 
Henkilökohtaista apua
ikäihmisille ja vammaisille

09 222 2006

Syksy 2017

Vietämme 15 -vuotis taivaltamme tämän ja ensi vuoden aikana erilaisien tapahtumien merkeissä, joista informoimme suoraan asiakkaillemme. 

9.-11.11.2017

Osallistumme Tampereella järjestettäville Apuväline 2017 - messuille. Osastonumeromme on 811. 

Toukokuu 2016

Esteettömät arkeologiset kaivaukset jatkuvat taas touko-kesäkuun vaihteessa

Tammisaaren museokeskus EKTA:ssa on luvassa 4 päivän esteettömät arkeologiset kaivaukset ja tutustumista Raaseporin linnan historiaan. AML-Palvelut Oy. on tänäkin vuonna vastaamassa arkeologisten kaivausten estettömyydestä.

Toukokuu 2015 

Esteettömät arkeologiset kaivaukset - Tavoitteena arkeologiaa kaikille

Raaseporin linna on Länsi-Uudenmaan huomattavin muinaismuisto ja sitä voidaan pitää koko alueen symbolina. Länsi-Uudenmaan maakuntamuseo ja Helsingin yliopiston arkeologinen laitos ovatkin jo useampina vuosina suorittaneet yhteistyössä arkeologisia kaivauksia Raaseporin  linnan ympäristössä.

Nyt järjestetään ensimmäistä kertaa pilottihankkeena 2-3 päivän mittainen esteettömyyskaivauskurssi toukokuun lopulla, joka on suunnattu näkövammaisille. Tarkoitus on tarjota ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua Raaseporin linnan historiaan ja arkeologiseen tutkimukseen teoriassa ja kentällä.  Viiden hengen ryhmä pääsee näin "arkeologeiksi" muutamaksi päiväksi ammattiarkeologien ohjauksessa ja henkilökohtaisten avustajien avustuksella.

Kyseessä ovat tieteelliset arkeologiset kaivaukset ja kaivausten toteuttamisesta vastaa sama tutkimusryhmä kuin aikaisempina vuosina dosentti Georg Haggrenin johdolla. Arkeologisten kaivausten esteettömyyden suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa henkilökohtaiseen avustamiseen erikoistunut yritys AML-Palvelut oy, joka vastaa myös kurssilaisten kuljetuksista ja kaivauspaikalla olevista henkilökohtaisista avustajista.

AML-PALVELUT mukana Likkojen lenkillä

AML-PALVELUT sponsoroi MS tyttöjä Likkojen lenkillä, ryhmän nimi on MC Plakit ja koostui MS sairastuneista naisista sekä heidän avustajistaan. Alla olevissa kuvissa on osallistujat ja heidän avustajiaan ihanan aurinkoisissa tunnelmissa.

Maaliskuu 2016

Esteettömät arkeologiset kaivaukset

Kesällä 2015 olleiden Esteetöntä arkeologiaa-kaivausten lopputyöt ja seminaari tulossa!

"Onni tulee puun takaa"

Olemme mukana työhyvinvoinnin kehittämisprojektissa "Onni tulee puun takaa". Projekti polkaistaan käyntiin ensimmäisellä työpajapäivällä 8.3.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 13Jaa