AML-Palvelut Oy

Annamme apua arkeen - 
Henkilökohtaista apua
ikäihmisille ja vammaisille

09 222 2006

 

Syksy 2022

AML-PALVELUT OY 20 VUOTTA

AML-Palvelut Oy viettää syksyllä 20-vuotisjuhlaa erilaisten tapahtumien merkeissä. Tule mukaan juhlistamaan 20-vuotista taivaltamme!

SYKSY 2021 - SYKSY 2023tta

DALLATEN-HANKE

AML-Palvelut Oy osallistuuMetropolian, Laurean ja Heege-Helian ammattikorkeakoulujen yhteiseen Dallaten -nimiseen hankkeeseen. Hanke auttaa Uudellamaalla toimivia liikunta- ja hyvinvointialan yrityksiä kehitämään senioreille suunnattuja palveluitaan LEan Satartup -menetelmän avulla. Hankeen kesto: 1.9.2021-31.8.2023.

https://www.metropolia.fi/fi/tutkimus-kehitys-ja-innovaatiot/hankkeet/dallaten

TALVI-SYKSY 2021

KESKI-UUDENMAAN SOTE-KUNTAYHTYMÄN (KEUSOTEN) VAMMAISTEN HENKILÖIDEN HENKILÖKOHTAINEN BUDJETTI-HANKE (HB)

 

AML-Palvelut Oy osalistuu Keusoten vammaisten henkilöiden henkilökohtainen budjetti -hankeeseen, jonka tavoitteena on luoda budjettimalli (HB-malli). joka vahvistaa vammautuneiden henkilöiden itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja valinnanmahdolisuuksia, siten, että apua ja tukea on saatavissa joustavasti elämän eri tilanteisiin ja tarpeisiin nähden parhaiten sopivalla toteutustavalla.

 

Toukokuu 2015 

Esteettömät arkeologiset kaivaukset - Tavoitteena arkeologiaa kaikille

 

Raaseporin linna on Länsi-Uudenmaan huomattavin muinaismuisto ja sitä voidaan pitää koko alueen symbolina. Länsi-Uudenmaan maakuntamuseo ja Helsingin yliopiston arkeologinen laitos ovatkin jo useampina vuosina suorittaneet yhteistyössä arkeologisia kaivauksia Raaseporin  linnan ympäristössä.

 

Nyt järjestetään ensimmäistä kertaa pilottihankkeena 2-3 päivän mittainen esteettömyyskaivauskurssi toukokuun lopulla, joka on suunnattu näkövammaisille. Tarkoitus on tarjota ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua Raaseporin linnan historiaan ja arkeologiseen tutkimukseen teoriassa ja kentällä.  Viiden hengen ryhmä pääsee näin "arkeologeiksi" muutamaksi päiväksi ammattiarkeologien ohjauksessa ja henkilökohtaisten avustajien avustuksella.

Kyseessä ovat tieteelliset arkeologiset kaivaukset ja kaivausten toteuttamisesta vastaa sama tutkimusryhmä kuin aikaisempina vuosina dosentti Georg Haggrenin johdolla. Arkeologisten kaivausten esteettömyyden suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa henkilökohtaiseen avustamiseen erikoistunut yritys AML-Palvelut oy, joka vastaa myös kurssilaisten kuljetuksista ja kaivauspaikalla olevista henkilökohtaisista avustajista.

AML-PALVELUT mukana Likkojen lenkillä

AML-PALVELUT sponsoroi MS tyttöjä Likkojen lenkillä, ryhmän nimi on MC Plakit ja koostui MS sairastuneista naisista sekä heidän avustajistaan. Alla olevissa kuvissa on osallistujat ja heidän avustajiaan ihanan aurinkoisissa tunnelmissa.

Maaliskuu 2016

Esteettömät arkeologiset kaivaukset

Kesällä 2015 olleiden Esteetöntä arkeologiaa-kaivausten lopputyöt ja seminaari tulossa!

"Onni tulee puun takaa"

Olemme mukana työhyvinvoinnin kehittämisprojektissa "Onni tulee puun takaa". Projekti polkaistaan käyntiin ensimmäisellä työpajapäivällä 8.3.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 13Jaa